Nahoru

Podzimní pečení

Jak třeťáci upekli štrúdl

Na školní zahradě dozrála jablíčka. Je jich hodně, ale na jídlo moc dobrá nejsou. Ale takový štrúdl, ten z nich bude vynikající. Děti z třetího ročníku si nejdřív vyzkoušely, jak se taková jablíčka češou. A tak už dobře vědí, že na česání ovoce není potřeba hřeben. Pak si přečetly recept, aby věděly, jak mají postupovat. No a pak hurá do kuchyňky válet, strouhat, zavinovat a péct. Sladká vůně provoněla celou budovu, až se sliny sbíhaly. Tak rychle ještě malý teplý kousek ochutnat a zbytek nám zpříjemní druhý den.

(Lenka Machová)

close
Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu. Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.
Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies sledují návštívené stránky uživatele a jsou využívané k cílené reklamě u služeb jako je např. Facebook, Seznam nebo Google.